• 073-14-01-585

Referenser

Arisone har jobbat med sjuksköterskebemanning sedan år 2000.

Om Referenser

Vi är stolta över att våra sjuksköterskor rekommenderar oss till sina kollegor.

Arisone Medic gör det möjligt för oss sjuksköterskor med lång erfarenhet att erbjuda vår specialistkompetens till vårdtagare under tider då ordinarie personal saknas. Med tydliga anställningsavtal och klara delegeringsrutiner garanteras vårdtagaren ett säkert och kompetent omhändertagande. Arisone Medic är professionella, har korta beslutsvägar och är i princip alltid tillgängliga.

~Nurse #50547


Min erfarenhet av att arbete för Arisone Medic är att det alltid har fungerat bra. Tack vare en bra kontakt och en väl fungerande kommunikation med arbetsgivare ges möjlighet till flexibilitet, där jag som både studerar och samtidigt arbetar extra kan påverka mina arbetstider efter hur studierna ser ut. Detta är en arbetsgivare som är tillgänglig och som ställer upp med sådant runt omkring som exempelvis boende och upphämtning vid tågstationen etc., vilket underlättar mycket för mig som har en bit att resa till arbetet. Jag kan varmt rekommendera andra sjuksköterskor att arbeta för Arisone Medic.

~Nurse # 51195


Blev jätteglad för mitt sommarjobbs-erbjudande av Arisone Medic. Ett företag att räkna med inom bemanningsbranschen. Jag är glad att få vara del av detta under sommaren.

~Nurse #604107


Arisone är ett mycket bra bemanningsföretag upprätthåller en fin kontakt med oss sjuksköterskor och om någon otydlighet uppstår känner man fullt stöd av Arisone. Det passar mig bra att ta extra arbetspass kväll, helg och även en del sommartid då jag arbetar i Elevhälsan. Arisone har även varit bra på att framhålla vår kompetens genom att erbjuda olika kurser som vi sjuksköterskor kan hålla i. Detta är inspirerande och gör att arbetet känns förnyande och utvecklande.

~Nurse #5018